E-læring i alle formater

Ønsker dere standard e-læringmoduler for bruk av IT (Microsoft, Cisco mm), skreddersøm-moduler for bruk av interne fagsystemer eller et nyansattkurs? New Learning har jobbet med produksjon av e-læring i over 10 år og kjenner til de aller fleste verktøy og alternativer som finnes i markedet. Det hele handler om hva du som kunde har for ønsker: Vil dere produsere e-læring selv, helt eller delvis? Vil dere kjøpe ferdige standard kurs eller vil dere at vi skal produsere e-læring for dere?

Uansett behov, så kommer vi sammen frem til en passende løsning, både økonomisk og i henhold til arbeidsfordeling. Det er deres valg, men vi hjelper dere med å belyse hvilke alternativer som finnes.

Plug and Play, fiks ferdig

Hyllevare e-læring

Til KnowledgePortal leveres hyllevare e-læring som dekker en rekke av de mest brukte IT systemene i markedet. Microsoft Office 2016 / 365 med moduler for Word, Excel, Outlook, OneNote, PowerPoint i tillegg til Windows og Skype For Business.  Alle moduler er korte (1-3 minutter) og egner seg godt til oppslagsverk og som en del av en mikrolæring.

Vi utvikler e-læring basert på deres ønsker og behov

Skreddersøm e-læring

Ulike bransjer, ulike behov for e-læring. Fellesnevner er e-læring og formater, look & feel og pedagogikk. Vi utvikler både enkle og mer omfattende e-læringsløsninger, alt etter DITT ønske og behov. Det kan være snakk om behov for utvikling av e-læring som en del av:

Nyansattkurs, HR opplæring, IT opplæring, Fagopplæring, Sertifisering, Salgstrening eller Code of Conduct.

La oss hjelpe deg og ditt firma med produksjon av e-læring, ta kontakt for en nærmere prat.

© New Learning AS