Faglig dyktighet, fleksibilitet og entusiasme

Team New Learning tar godt vare på deg som kunde

Uansett hvor i landet du befinner deg vil våre dyktige utviklere og rådgivere ta godt vare på deg

Team

Utviklere, e-læringskonsulenter, rådgivere og strateger, vi står klar for deg…

Det handler om hva vi kan gjøre for våre kunder

Det er våre kunder som styrer det meste av vår spennende hverdag

Ja, vi har en forhåndsdefinert intern utviklingsplan på portal-features. Men det er en like stor del av vår portalutvikling som er kundedrevet. Det betyr at du som kunde har en stor påvirkningskraft.

Ingen små bokstaver i kontrakt, Ingen skjulte kostnader

All Inclusive – Så enkelt er det bare

Oppgraderinger, ny funksjonalitet, forbedret brukergrensesnitt, alt er inkludert, ingen skjulte kostnader, ikke noe med liten skrift i kontrakten.

Som kunde så skal du være trygg på at lisensen for portal er forutsigbar, du skal vite hvilken kostnad du har til en hver tid.

Team New Learning – En bukett av energiske, positive og strålende mennesker som er her for deg

Under får du en liten oversikt av Team New Learning.

Ta gjerne kontakt med en av oss direkte, så kan du spørre oss om akkurat det du vil,  prøv oss…

Arve Steffensen

Arve Steffensen

Co-Founder / CEO, Senior kunderådgiver - 922 29 350 - arve@newlearning.no

Arve Steffensen var en av 3 som startet New Learning i 2006. Han har vært innom det meste underveis som salgs/markedssjef, styreleder, produktsjef og rådgiver. I dag har Arve rollen som Daglig Leder og er aktiv i kundeprosesser som en erfaren rådgiver.

Erik Tønjum

Erik Tønjum

Chairman of the Board, 915 55 447 - erik@newlearning.no

Erik Tønjum kom inn i New Learning i 2011 og har siden den gang vært veldig viktig i både strategiske og salgsrelaterte prosesser i selskapet. Erik er en entreprenør og med delaktighet i andre selskaper som Minde Prosjekt, Tønjum Invest og Trygve Tønjum Import, har han hendene fulle. I dag er Erik styreleder, hovedaksjonær og en viktig brikke i fremtidens New Learning.

Ole Christian Smehaug

Ole Christian Smehaug

Senior Kunderådgiver, 995 90 230, ole@newlearning.no

Ole Smehaug er en smilende østfolding med fartstid fra bl.a Telenor, Ajourit og Bravida. Dagen til Ole består i å vedlikeholde New Learning sine kunder i region Øst.

Bård Magnus Lunde Dale

Bård Magnus Lunde Dale

Co-Founder, Teknisk Hybrid, 970 19 899 - bard@newlearning.no

Bård Magnus Lunde Dale var en av 3 som startet New Learning. Han er Mr Teknisk support, har 15 års erfaring med tekniske løsninger og for våre portal og e-læringskunder så er det han som skaper magi for å få ting til å spille. I tillegg til dette så er Bård prosjektleder og ivaretar en rekke av våre portalkunder i region vest.

Gustav Larsson

Gustav Larsson

Leder Portalutvikling, 404 35 548 - gustav@newlearning.no

Gustav Larsson, er en lidenskapelig .Net programmerer som er hjernen bak KnowledgePortal. Det er Gustav som skaper portalmagi.

Benedicte Bruarøy

Benedicte Bruarøy

Designer / e-læringskosulent, 900 86 764 - benedicte@newlearning.no

Benedicte Bruarøy er utdannet grafisk designer og i New Learning har hun det overordnede ansvaret for design. I tillegg utvikler hun skreddersydd e-læring for og sammen med kundene.

Claudia Kothgasser-Hafell

Claudia Kothgasser-Hafell

Leder leveranseteam, prosjektleder, - I permisjon, mob xx, epost xx

Claudia Kothgasser-Hafell leder NL leveranseteam i tillegg til å være prosjektleder for både portal og e-læringsleveranser.

Ønsker du å bli en del av vår familie?

Ta kontakt med oss

Faste familiemedlemmer, familiemedlemmer på kontrakt, andre vennefamilier (samarbeid med andre om innhold etc.). Vi vil gjerne snakke med deg og se om vi sammen kan skape enda mer magi i hverdagen for våre kunder og for oss selv.

Fortell oss hvilke tanker du har om hva du kan tilføre familien som fast eller deltidsansatt eller hvordan vi som leverandører kan samarbeide.

La oss høre fra deg

© New Learning AS