Faglig dyktighet, fleksibilitet og entusiasme

Team New Learning tar godt vare på deg som kunde

Uansett hvor i landet du befinner deg, våre dyktige utviklere og rådgivere tar godt vare på deg

Team

Utviklere, e-læringskonsulenter, rådgivere og strateger, vi står klar for deg…

Det handler om hva vi kan gjøre for våre kunder

Det er våre kunder som styrer det meste av vår spennende hverdag

Ja, vi har en forhåndsdefinert intern utviklingsplan på portal-features. Men det er en like stor del av vår portalutvikling som er kundedrevet. Det betyr at du som kunde har en stor påvirkningskraft. Du kan altså være med å bestemme hvilken nye features som kommer, er ikke det en god greie? All kundedrevet utvikling der feature er noe som majoriteten av våre kunder kan benytte seg av, tar vi selv kostanden på. Du som kunde kan peke på hva dere vil ha og slippe å betale.

All utvikling er 100 % NORSK, det er i Downtown Bergen Sentrum all magien skjer. Med a view to a kill over Vågen, finner vi vår inspirasjon til å utvikle gode features og betjene deg som kunde på en best mulig måte.

Ingen små bokstaver i kontrakt, Ingen skjulte kostnader

All Inclusive – Så enkelt er det bare

Oppgraderinger, nye features, forbedret brukergrensesnitt, nye Microsoft e-læringsmoduler… Alt er inkludert, ingen skjulte kostnader, ikke noe med liten skrift i kontrakten.

WYSIWYG, det du ser er det du får, og alt som kommer fremover, det får du også.

Som kunde så skal du være trygg på at lisensen for portal er forutsigbar, du skal vite hvilken kostnad du har til en hver tid. Er dere nok brukere til å inngå en site lisens? Da vil det være fri bruk uavhengig av antall brukere i tiden som kommer. Ta kontakt med oss for å høre mer om site lisens.

Som når du bestiller sydentur med All Inclusive på hotellet: KnowledgePortal+ er All Inclusive, ingen over, ingen ved siden.

Team New Learning – En bukett av energiske, positive og strålende mennesker som er her for deg

Under får du en liten oversikt av Team New Learning. Hvem er disse personene og hva er deres roller? Hvilke kompetanse besitter de, digger de sport, har de en stor lidenskap for noe utenom å jobbe i New Learning? Tar de selfies hver gang de er ute og reiser?

Ta gjerne kontakt med en av oss direkte, så kan du spørre oss om akkurat det du vil, vi er som en åpen bok, prøv oss…

Arve Steffensen

Arve Steffensen

Co-Founder / CEO, Senior kunderådgiver - 922 29 350 - arve@newlearning.no

Arve Steffensen var en av 3 som startet New Learning i 2006. Han har vært innom det meste underveis som salgs/markedssjef, styreleder, produktsjef og rådgiver. I dag har Arve rollen som Daglig Leder / CEO, men er fremdeles like aktiv i kundeprosesser som en erfaren rådgiver. Etter 15 år med rådgivning innen e-læring og LMS har Arve en tung og bred erfaring som kundene nyter godt av.

På fritiden så er Arve en Vinyl entusiast og med sine tusenvis av 12"`ere og DJ utstyr så holder han liv i ungdomstiden så ofte han kan. I tillegg så er det fotball og et travelt familieliv sammen med sin kjære og kidsa.

Erik Tønjum

Erik Tønjum

Investor / Chairman of the Board, 915 55 447 - erik@newlearning.no

Erik Tønjum kom inn som investor i New Learning rundt 2011 og har siden den gang vært veldig viktig i både strategiske og salgsrelaterte prosesser i selskapet. Erik er en entreprenør og med delaktighet i andre selskaper som Minde Prosjekt, SmartCloud og Trygve Tønjum Import, har han hendene fulle. I dag er Erik styreleder, hovedaksjonær og en viktig brikke i fremtidens New Learning

På fritiden er det Golf og et travelt familieliv som gjelder.

Ole Christian Smehaug

Ole Christian Smehaug

Senior Kunderådgiver, 995 90 230, ole@newlearning.no

Ole Smehaug er en smilende ekte østfolding med fartstid fra bl.a Telenor og Ajourit. Dagen til Ole består i å vedlikeholde New Learning sine kunder i region Øst. JA menneske er et begrep som definitivt kler denne høye velkledde mannen.

Ole er en ivrig microbrygger, øldommer og globetrotter med sansen for det gode liv. Om sommeren så er det gården på Mørekysten og reising som gjelder. Med sine tyske røtter liker Ole også godt å vende "hjem" når han får muligheten.

Bård Magnus Lunde Dale

Bård Magnus Lunde Dale

Co-Founder, Teknisk Hybrid, 970 19 899 - bard@newlearning.no

Bård Magnus Lunde Dale var en av 3 som startet New Learning. Han er Mr Teknisk support, har 15 års erfaring med tekniske løsninger og for våre portal og e-læringskunder så er det han som skaper magi for å få ting til å spille. I tillegg til dette så er Bård prosjektleder og ivaretar en rekke av våre portalkunder i region vest.

På fritiden så er Bård også en WoW Gamer, en husbygger, en Microbrygger og en ekte stril fra Frekhaug. Hver ukedag er han derfor på et aldri så lite cruise fra Knarvik til Strandkaien, for et herlig liv den mannen lever...

Gustav Larsson

Gustav Larsson

Leder Portalutvikling, 404 35 548 - gustav@newlearning.no

Gustav Larsson, er en lidenskapelig .Net programmerer som er hjernen bak KnowledgePortal. Det er Mr G som skaper Kaxig portalmagi, kvar enda dag, direkte fra Torget 1 eller i .Net caven sin i Indre Arna. Mannen er et fyrverkeri av det aller meste, det må bare oppleves.

På fritiden så digger Gustav å PROGRAMMERE, PROGRAMMERE og PROGRAMMERE. Når han unner seg selv litt frisk luft, så er det hammer, sag og tøft el.verktøy som gjelder, det er hans måte å koble ut. Og jada, selvfølgelig er han er travel familiemann og en ivrig hobby-chef på kjøkkenet, i tillegg til alt det andre.

Benedicte Bruarøy

Benedicte Bruarøy

Designer / e-læringskosulent, 900 86 764 - benedicte@newlearning.no

Benedicte Bruarøy er utdannet grafisk designer og i New Learning har hun det overordnede ansvaret for design. I tillegg utvikler hun skreddersydd e-læring for og sammen med kundene. Portal, SCORM, Web-responsivt design, Adobe, Camtasia og Storyline er en del av arbeidshverdagen til Benedicte.

På privaten er det familie, rekreasjon på hytten ved havet og å dyrke grønnsaker som står i fokus.

Claudia Kothgasser-Hafell

Claudia Kothgasser-Hafell

Leder leveranseteam, prosjektleder, - I permisjon, mob xx, epost xx

Claudia Kothgasser-Hafell er en østerrisk duracell-kanin som får gjort mer enn de fleste av oss til sammen. Claudia er utrolig effektiv, strukturert og løsningsorientert. Hun leder NL leveranseteam i tillegg til å være prosjektleder for både portal og e-læringsleveranser.

På fritiden er Claudia tysklærer, Ex Bergensguide, Kaffe-dronning og Gresskarkjerneoljeentusiast. I tillegg kommer selvfølgelig det travle familielivet.

Ønsker du å bli en del av vår familie?

Ta kontakt med oss

Faste familiemedlemmer, familiemedlemmer på kontrakt, andre vennefamilier (samarbeid med andre om innhold etc.). Vi vil gjerne snakke med deg og se om vi sammen kan skape enda mer magi i hverdagen for våre kunder og for oss selv.

Fortell oss hvilke tanker du har om hva du kan tilføre familien som fast eller deltidsansatt eller hvordan vi som leverandører kan samarbeide.

La oss høre fra deg