Hvem er

New Learning

New Learning har siden 2006 jobbet med utvikling av Microsoft e-læring, skreddersydd e-læring for våre kunder og opplæringsportaler. Siden 2015 har vi levert vårt eget LMS, KnowledgePortal, til alle typer kunder i og utenfor Norden. De ansatte har lang fartstid med utvikling og implementering av digitale opplæringsløsninger.

Fra hovedkontoret i Bergen og avdelingskontoret i Fredrikstad, bistår vi våre kunder som strekker seg fra Norge til Danmark, Sverige, Finland, Latvia, Litauen og Estland.

Vår definitive styrke er utvikling, tilpasning og tilrettelegging av LMS med tilhørende e-læring, enten det er hyllevare Microsoft e-læring eller skreddersydd e-læring på kundens premisser.

10 år+ i bransjen

Masse «best practise» og «how to» erfaring

426 kommuner

Vi kommer der du er

10 ansatte

I tillegg har vi dyktige samarbeidspartnere

95 års erfaring

Sammen er vi sterke

I korte trekk

Historien om New Learning

Avtalen med Telenor i 2006 var starten på det hele. Den gangen het vi NL Interactive Ltd, som senere ble endret til New Learning AS. To av dagens eiere startet opp selskapet sammen med ytterligere to personer. Fra en typisk gründertilværelse den gangen, er det i dag en mer styrt strategisk tilværelse som styrker selskapet. Alle som jobber i selskapet har fra starten eller i mange år, vært med å utvikle våre tjenester. I dag er vi et selskap med en klar strategi om hva vi skal levere og hvorfor våre kunder skal velge oss fremfor andre løsninger.

Vi er for det meste styrt av våre kunders ønsker og behov, ikke kun det vi tror er rett til enhver tid. Så ja, vi har gått over til en ny fase i selskapet:

Vi er her for kundene, kundene er ikke her for oss.

Vi tenker stort

Visjonen til New Learning

Vi har som visjon å bli en ledende aktør innen segmentet opplæring / kompetanseportal. Dagens LMS-begrep dekker ikke det som ligger i KnowledgePortal, så vi har definert oss selv i en ny kategori som er KLMS (Knowledge and Learning Management System).

Sammen med våre kunder skal vi videreutvikle portal til å bli et NEED i enhver bedrift. Vi skal binde sammen opplæring, kompetanse og administrasjon. Dagens løsninger spiller hver for seg, KnowledgePortal skal være den portalen som sømløst kombinerer det hele. For brukerne og for dem som administrerer, skal dette være knutepunktet for alt som har med kompetanse og opplæring å gjøre.

Vi kan garantere en ting: Vi blir ALDRI ferdig med å utvikle KnowledgePortal, vi skal alltid strebe etter nyere og smartere måter å tenke portal på. Og du som kunde står midt oppi det: Du som kunde er nøkkelen, uten deg så greier vi det ikke.

Det handler om

Oss mennesker imellom

Arve, Erik, Claudia, Ole, Gustav, Bård, Benedicte, Bjørn Ole, Kjetil, Roald, + Leif Morten, Suvi, Marianne, Silje, Vilhelm, Karlis, Robert, Kjell, Kåre og Heine. Dette er de interne og eksterne gode hodene som gjør at KnowledgePortal og dens innhold innehar en høy kvalitet.

Sammen med våre samarbeidspartnere leverer New Learning god energi, gode leveranser og fleksible løsninger.

Det handler om

Tjenestene

KnowledgePortal LMS er kjernen i vår virksomhet. Her ligger funksjonalitet og muligheter for integrasjon slik at alt som har med opplæring, kompetanse, kurs, e-læring, materiell, tester, undersøkelser og sertifikater ligger samlet på ET STED.

Kompetansemodulen blir mer og mer komplett, her vil man kunne registrere kompetanse, søke etter kompetanse, definere kompetanse pr. rolle / stilling.

E-læringsinnhold i portal kan kjøpes av oss, av tredjepart, vi kan utvikle for dere, dere kan selv utvikle. Mulighetene er mange, portalen er klar for å ta i mot alle typer innholdselementer, også PPT, PDF, Word m.m.

Det handler om

Kundene

IT, Entrepenør, Bank, Bryggeri, Advokat, Fotballklubb, Forsikring, Kommune, Brannsikring, Fiskeoppdrett, Rederi. KnowledgePortal er så fleksibel at den kan benyttes for alle formål, uavhengig av bransje.

© New Learning AS